|

احتمال برخورد سیارک nd2020 با زمین؛ آیا سرنوشت دانیاسورها در انتظار ما است؟

سیارک ND2020 هم با عبور از فاصله 5 و نیم میلیون کیلومتری زمین در دسته سیارکهای خطرناک قرار می‌گیرد! بنابر اعلام ناسا اگر با زمین برخورد…

لینک کوتاه کپی شد

ناسا اعلام کرده سوم مرداد ماه، یک سیارک خطرناک از کنار زمین عبور می‌کند؛ احتمال برخورد این سیارک با زمین وجود دارد؛ این سیارک اگر با زمین برخورد کند، خسارت زیادی به همراه دارد.

سیارکهایی که از کنار زمین عبور می‌کنند بنا به فاصله‌ای که از کره خاکی دارند، به چند دسته تقسیم می‌شوند و اگر از فاصله نسبتاً نزدیک زمین عبور کنند در دسته "سیارکهای خطرناک" قرار می‌گیرند. سیارک ND2020 هم با عبور از فاصله 5 و نیم میلیون کیلومتری زمین در دسته سیارکهای خطرناک قرار می‌گیرد! بنابر اعلام ناسا اگر با زمین برخورد کند، خسارت زیادی به همراه دارد اما احتمال این برخورد بسیار اندک است. این صخره فضایی قطری معادل 170 متر دارد و با سرعت 46 هزار کیلومتر بر ساعت از کنار زمین رد خواهد شد؛ زمان احتمالی این عبور هم 24 جولای معادل سوم مرداد ماه برآورد می‌شود.

سیارک نابودگر دایناسورها با مرگبارترین زاویه به زمین برخورد کرد

حدود ۶۶ میلیون سال پیش، سیارکی به اندازه دو برابر قطر پاریس به زمین برخورد کرد؛ در پی این رویداد و اتفاقات پس از آن، همه دایناسورهای ساکن زمین به همراه ۷۵ درصد از گونه‌های حیات از بین رفتند. این برخورد فاجعه‌آمیز باعث شد حجم زیادی گاز و مواد دیگر به درون اتمسفر راه یابد. در پی آن، تغییرات آب و هوایی شکل گرفت؛ زندگی تیراناسور رکس برای همیشه به پایان رسید و بسیاری دیگر از موجودات زنده برای همیشه از زمین رخت بربستند.

دود، خاکستر و گردوغبار کل اتمسفر را در بر گرفت؛ در نهایت، بسیاری از گیاهان به ورطه نابودی کشیده شده و ۷۵ درصد از گونه‌های زمین از بین رفتند. تصور بر این است که برخورد سیارک به چیکشولوب باعث ایجاد زلزله‌ای شده باشد که لرزه‌های آن تا تانیس هم رسیده است؛ تانیس یک محل فسیل در ۳۰۰۰ کیلومتریِ شمال داکوتا است؛ یعنی جایی که شواهد قطعی از اثرات مرگبار این برخورد سیارکی پیدا شد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

عصر تکنولوژی