|

(عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی

میلاد خسروی مأمور کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب حین دستگیری سارقان مسلح به فیض شهادت نائل آمد. این شهید شجاع، انقلابی و فداکار نقش زیادی تامین…

لینک کوتاه کپی شد

شب گذشته در پی عملیات تعقیب و گریز سارقان منزل استواریکم "میلاد خسروی " هنگام دستگیری سارقان مسلح به فیض عظمای شهادت نائل آمد.

گفتنی است؛ استواریکم شهید " میلاد خسروی" 26 ساله، مجرد و تک فرزند خانواده است. این شهید شجاع، انقلابی و فداکار نقش زیادی تامین امنیت شهروندان و پیشگیری از وقوع جرایم و همچنین دستگیری سارقان در محدوده استحفاظی خود داشت.

مراسم‌ تشییع این شهید امروز ساعت 13 از میدان H ستاد فاتب به آدرس : انتهای خیابان شهید مطهری خیابان شهدای ناجا ستادفرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار می شود.

(عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی (عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی

دستگیری سارقین مسلح غرب تهران

دستگیری سارقین مسلح که پس از درگیری با نیروهای پلیس باعث به شهادت رسیدن شهید میلاد خسروی شدند، شب گذشته بازداشت شدند. استوار یکم میلاد خسروی ، مامور تجسس کلانتری شهرک قدس شب گذشته در حین دستگیری سارقان مسلح به شهادت رسید و تا کنون دو نفر از این سارقین مسلح دستگیر شدند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.

(عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی (عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی (عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی (عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی (عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی

مقصران پنهان در شهادت مامور شجاع پلیس کلانتری تهران

دکتر دبیری مهر در این گفتگو با رکنا ضمن ابراز تالم شدید از شهادت استوار یکم خسروی در درگیری با سارقین مسلح در شهرک غرب گفت : مظلومیت این شهدا بسیار دردناک است زیرا در اوضاع و احوال کرونایی امثال این شهید برای حفظ جان و مال مردم در اوج گمنامی و مظلومیت جان خود را تقدیم کشور می کنند و ضروری است قدردان این جوانان رشید باشیم و از ان مهمتر برای کاهش این مصیبت ها بیندیشیم .

عضو سابق کمیته امنیت مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : در سالهای میانی دهه 80 که سیاست های کلی امنیتی نظام در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت مطرح و مورد بحث بود یک مفهوم کلیدی مطرح بود به نام امنیت جامعه محور که قرار بود همه سیاستهای امنیتی در جمهوری اسلامی حول این مفهوم شکل بگیرد . حتی ان زمان تاکید بود که بجای امنیت ملی یا امنیت نظام بگوییم امنیت جامعه . بدین معنا که شرایط جامعه ایران و مختصات اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی ان به گونه ای است که بدون مشارکت فعال شهروندان امکان تامین امنیت و نظم عمومی فراهم نخواهد بود حتی اگر نهادهای متولی مانند نیروی انتظامی و دستگاههای اطلاعاتی همه امکانات و بودجه های لازم را هم داشته باشند. رویکرد کلان بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری هم در حوزه امنیت تکیه بر مردم بوده و هست .اما پرسش من اینجاست واقعا دستگاههای متولی امنیت و نظم عمومی برای جامعه محور کردن امنیت و نظم در 15 سال اخیر چه اقداماتی انجام داده اند؟

(عکس) شهادت مامور کلانتری شهرک غرب؛ دستگیری قاتلان میلاد خسروی

دکتر دبیری مهر گفت : پلیس غیر از تلفن 110 چه مجرا و مکانیسم های دیگری برای مشارکت مردم در تامین امنیت عمومی ایفا کرده است ؟ وی افزود: متاسفانه نیروی انتظامی هنوز از فضای مجازی برای مشارکت مردم در تامین امنیت عملا هیچ استفاده ای نمی کند و وقتی من به یکی از مقامات ارشد این نیرو از این بابت گله کردم گفت محدودیتهای اداری و ممنوعیت های ستاد کل نیروهای مسلح مانع این اقدام است که به نظر مسموع و مقبول نیست زیرا وقتی فرمانده کل قوا بارها بر استفاده اخرین فناوریها در انجام وظایف محوله سخن گفته اند حتما در اولویت ترین این فناوریها فضای مجازی است .

دکتر دبیری مهر در توضیح چگونگی مشارکت مردم درتامین امنیت و نظم گفت : در جامعه ما به همان میزان که افراد قانون شکن و نظم گریز و مخل امنیت در سطوح مختلف وجود دارند شهروندان مسئول و دلسوز و مدافع نظم و امنیت هم حضور دارند که مشارکت در تامین امنیت و نظم عمومی را وظیفه انسانی و شهروندی خود می دانند ولی مسئولان ناجا توضیح دهند چه مکانیزمی برای ایفای نقش انها جز تلفن 110 فراهم شده است . بماند که همین 110 هم دارای اشکالات زیادی است و گاهی اپراتورها به گونه ای با تماس گیرندگان صحبت می کنند گویی مایه زحمت هستند نه رحمت .؟1

وی با اشاره به اینکه برخی جرایم خرد و جزیی زمینه شکل گیری جرایم بزرگتر می شود گفت در همین منطقه شهرک غرب و خیایان مهستان و منطقه پونک که بنده سالها تدریس کرده و زندگی کردم به وفور خودورهایی با پلاک مخدوش یا شیشه های دودی دیده می شود. خودروهای پرسه زن و مشکوک دیده می شود که احتمال بزه کاری و اعمال منافی عفت عمومی از انها بالاست . متاسفانه هیچ مکانیزمی برای پاکسازی معابر از این ظرفیت های بالقوه جرم طراحی نشده جز تماس با 110 که انهم اکثرا عملا نتیجه ای ندارد و گاهی انقدر ضعیف برخورد می شود که مجرم تبدیل به مدعی می شود و هزینه امر به معروف و نهی از منکر انقدر بالا می رود که بسیاری از خیر این فریضه دینی و اجتماعی می گذرند.

دکتر دبیری مهر شکل گیری پلیس محلات ؛ گشتهای نامحسوس محلی مردمی ؛ ایجاد پلیس افتخاری با بکارگیری شهروندان علاقمند و صاحب صلاحیت ؛ ایجاد کاراگاهان خصوصی ؛ افزایش کیوسک های انتظامی در معابر و محلات ؛ ایجاد سایت اینرنتی ثبت موارد مشکوک وقوع جرم توسط مردم و حضور مستمر بازرسان نامحسوس و نصب دوربین های مدار بسته و مشاهده انلاین وضعیت معابر و حتی کوچه ها را از جمله اقدامات سهل الوصول مشارکت مردم در تامین نظم و امنیت خواند و گفت : بارها مشاهده کردم در همین منطقه شهرک غرب و پونک درنیمه های شب خودروهایی کورس سرعت می گذارند و غیر از مزاحمت برای مردم زمینه وقوع تصادفات مرگبار با عواقب جبران ناپذیر را فراهم می کنند اما علی رغم تماس های مردم حتی یکبار پلیس نامحسوس در محل حاضر نشده تا با متخلفین برخورد کند و این انفعال موجب جری شدن بیشتر متخلفان و حتی مجرمان می شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه این دست اقدامات به هیچ وجه به ازادی و حریم خصوصی شهروندان قانون مدار در تضاد نیست گفت : البته این مکانیزم ها برای فعالیت های مجرمانه قانون شکنان محدودیت ایجاد می کند و طبیعی است انها اعتراض کنند اما باید توجه کرد از قضا هر چه جامعه برای قانون شکنان نا امن تر باشد ان جامعه امن تر است.

این استاد دانشگاه ابراز امیدواری کرد نهادهای ذی ربط بویژه ستادکل نیروهای مسلح ، وزارت کشور و نیروی انتظامی برای پایمال نشدن خون شهدای امنیت و نظم عمومی از الگوهای سنتی و ناکارامد تامین نظم و امنیت عبور کرده و روش های نوین جامعه محور و مردم مدار را بکار گیرند و اجازه دهند ظرفیت بالا و نا محدود اجتماعی بااستفاده از فضای مجازی در خدمت تامین نطم و امنیت دراید.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها