|

اپلیکیشن پارلر چیست و چرا جنجالی شد؟

اپلیکیشن پارلر در صفحه اپل استور، خود را یک شبکه اجتماعی بی طرف با آزادی بیان توصیف کرده که به حمایت از حقوق کاربر متمرکز است.

لینک کوتاه کپی شد

پس از حذف اپلیکیشن پارلر، شبکه اجتماعی مورد استفاده هواداران دونالد ترامپ از گوگل پلی و اپ استور، آمازون هم اعلام کرد به میزبانی این شبکه اجتماعی روی سرورهای خود پایان می‌دهد و در صورت پیدا نکردن میزبان جدید، پارلر به‌طور کامل از دسترس کاربرانش خارج خواهد شد.

کمپانی اپل اعلام کرد که شبکه اجتماعی پارلر را از اپ استور حذف کرده است. شرکت اپل روز جمعه با تعیین مهلتی ۲۴ ساعته، به شبکه اجتماعی پارلر هشدار داده بود به دلیل عدم اقدام این شرکت در تعدیل مطالبی که مخاطبان را به توسل به خشونت در ساختمان کنگره ترغیب می‌کردند، این شبکه اجتماعی را از اپ استور حذف خواهد کرد.

واکنش پارلر به حذف از اپل استور

جان ماتز، مدیرعامل پارلر در واکنش به این تصمیم اپل گفته بود این شرکت برای پارلر استانداردهایی را مشخص کرده که خود به آنها پایبند نیست.

پیشتر نیز گوگل، اپلیکیشن شبکه اجتماعی پارلر را در گوگل پلی مسدود کرده بود. گوگل اپلیکیشن شبکه اجتماعی پارلر را به دلیل عدم اقدام این شرکت در تعدیل مطالبی که مخاطبان را به توسل به خشونت در ساختمان کنگره ترغیب می‌کردند، از گوگل پلی حذف کرد.

در ادامه ایجاد محدودیت برای این شبکه اجتماعی، کمپانی آمازون نیز  اعلام کرد که از روز یک‌شنبه دیگر حاضر به میزبانی شبکه اجتماعی پارلر، شبکه اجتماعی مورد استفاده هواداران دونالد ترامپ، در سرورهای خود نیست. اگر پارلر نتواند در این فاصله کوتاه میزبان جدیدی پیدا کند، به‌طور کامل از دسترس کاربرانش خارج خواهد شد.

ماجرای حذف پارلر از کجا آغاز شد؟

این تحولات پس از آن اتفاق افتاد که روز جمعه توییتر اعلام کرد پس از بررسی توییت‌های اخیر ترامپ و فضایی که در پی آن‌ها ایجاد شده، حساب ترامپ را به دلیل احتمال تشویق به خشونت بیشتر «به صورت دائمی» مسدود کرده است. توییتر ساعاتی بعد حساب کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ را نیز مسدود کرد.

توییتر در بیانیه خود با تحلیل دو توییت ترامپ در روز جمعه گفت که برداشت این شرکت این‌ است که توییت‌های مذکور ممکن است دیگران را به تکرار خشونت‌های اخیر در ساختمان کنگره ترغیب کند و «چندین مولفه» نشان می‌دهد برخی این پیام‌ها را به منزله تشویق به تکرار این واقعه، تلقی می‌کنند.

این بیانیه افزود: «در توییتر و خارج از آن انتشار طرح‌های برگزاری تظاهرات مسلحانه در آینده شروع شده که از جمله آن‌ها می‌توان به طرح حمله دوم به ساختمان کنگره و سایر ساختمان‌های دولتی در محوطه کپیتول در ۱۷ ژانویه اشاره کرد.»

دونالد ترامپ پس از مسدود شدن حسابش در توییتر، از طریق حساب ریاست‌جمهوری آمریکا یک رشته توییت منتشر کرد که توییتر آن را نیز حذف کرد.

همزمان با دونالد ترامپ، حساب کاربری برخی از حامیان دونالد ترامپ در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی حذف شده است.

از جمله شبکه یوتیوب، کانال پادکست استیو بنن،‌ مشاور سابق دونالد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا را به دلیل آنچه «ادعاهای دروغین درباره انتخابات» خواند، حذف کرد. حساب توییتر بنن نیز در ماه نوامبر به دلیل توییتی خشونت‌آمیز علیه آنتونی فائوچی بسته شده بود.

 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها