|

سفر معاون وزیر خارجه کره جنوبی برای بررسی کشتی توقیف شده به تهران

معاون وزیر خارجه کره جنوبی برای بررسی کشتی توقیف شده به تهران سفر کرد .

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- نیروی دریایی سپاه پاسداران در ۱۵ دی‌ ماه امسال از توقیف یک فروند شناور کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیامی» به دلیل نقض پروتکل‌ های زیست‌ محیطی از سوی دریادلان این نیرو در خلیج فارس خبر داد. حالا خبر هایی از سفر معاون وزیر خارجه کره جنوبی برای بررسی کشتی توقیف شده به تهران به گوش می رسد.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: این کشتی با پرچم کره جنوبی بنام  HANKUK CHEMI  حامل ۷ هزار و ۲۰۰ تن مواد شیمیایی نفتی بوده است و توقیف این شناور به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی و با حکم دادستانی استان هرمزگان در ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه (۱۵ دی ماه) انجام شد.

خدمه ‌های این شناور نفتی از ملیت ‌های کره جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار هستند و این نفتکش پس از توقیف در لنگرگاه بندرعباس پهلو گرفت و پرونده آن برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی کشور خواهد شد. 

سفر معاون وزیر خارجه کره جنوبی برای بررسی کشتی توقیف شده به تهران

چوی جونگ گون معاون وزیر خارجه کره جنوبی صبح امروز (یکشنبه) پیش از ترک سئول به مقصد تهران گفت: «از اینکه می دانم خدمه کشتی سالم هستند خیالم کمی راحت است اما اوضاع جدی است». خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از مقامات وزارت خارجه این کشور افزود: «چوی» اوایل امروز از طریق قطر وارد ایران می شود. انتظار می رود وی با همتای خود و سایر مقامات عالی رتبه وزارت خارجه ایران دیدار کند و به هیات کره جنوبی که زودتر به تهران رفته است، بپیوندد.

چوی در فرودگاه بین المللی اینچئون واقع در غرب سئول به خبرنگاران گفت: امیدواریم که گفت و گوهای عمیق با مقامات اصلی انجام دهیم خواه این موضوع کنسولی باشد یا سایر مسائل مهم بین کره جنوبی و ایران.

معاون وزیر خارجه کره جنوبی افزود: این سفر فرصت خوبی خواهد بود تا بار دیگر به وضوح آنچه دولت ایران می خواهد را بشنویم و تشخیص دهیم که (ما) چه کاری می توانیم انجام دهیم و چه کاری را نمی توانیم انجام دهیم.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه هم روز دوشنبه گذشته در پاسخ به خبرنگاران در مورد خبر توقیف کشتی کره ای اظهار داشت: بر اساس اخبار اولیه دریافتی از مقامات محلی، موضوع کاملا فنی است و کشتی به دلیل آلوده کردن دریا و با حکم قضایی، برای رسیدگی به تخلف به ساحل هدایت شده است.  

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران هم مانند سایر کشورها نسبت به تخلفات مشابه و بویژه آلوده کردن محیط زیست دریایی حساسیت دارد، لذا در چارچوب قوانین با آن برخورد می کند.  خطیب زاده در ادامه اظهار داشت: این اتفاق مورد استثنایی نبوده و در موارد مشابه قبلی در ایران و آبهای سایر کشورها رخ داده و امری عادی بوده و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

عصر تکنولوژی